Veton Surroi: Ta garantoj me jetë qe unë jam ma i mençur se Baton Haxhiu, qe ju tregoj lidhjet e ti me…(VIDEO)

Veton Surroi publististi dhe gazetari i njohur ka ironizuar me analistin tjetër Baton Haxhiun duke thënë se ky është shumë me i mençur se ai por nuk po ka se qysh me dëshmua veten ne ketë aspekt, duke iu drejtuar ne mënyrë direket për lidhjet e ngushta me politiken. “Unë […]