Khabib zbulon marrëdhënien e tij me Ronaldon prapa skenës.

Ronaldo ka nënshkruar disa gjëra për Khabibin.

Khabib zbulon për publikun se si njoftoi Ronaldon për herë të parë.

“Dikush më tha se Ronaldo më kishte ndjekur në Instagram. Unë mendova se po talleshin me mua, andaj hapa profilin për të vërtetuar këtë. Kështu bëra dhe u vërtetova. Pastaj vëllau im më pyeti pse nuk i shkruan atij?! Dhe kështu bëra. Sapo i shkruajta ai ma ktheu menjëherë mesazhin tim”, – tha Khabib.

Pastaj shpjegon se çfarë ka folur me Ronaldon. Ata kanë shkëmbyer disa fotografi mes tyre.

Për më shumë, ndiqni videon në vazhdim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here