Përfaqësuesja e BE-së, Frederica Mogherini ka folur edhe një herë rreth taksës së vendosur ndaj mallrave serbe që importohen në Kosovë.

Mogherini kërkoi që nga fillimi që taksa të hiqet, dhe tani ka treguar se çfarë do ndodh nëse kryeminstri i Kosovës, Ramush Haradinaj e heq taksën.

“Nëse kryeminstri Haradinaj e heq taksën, atëherë BE-ja..” Ja VI’DEO:

“Ne i premtojmë Kosovës heqjen e vizave brenda 4 muajve nëse Haradinaj e heq taksën,” tha Mogherini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here