Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, e konsideron të papranueshëm që presidenti kosovar, Hashim Thaçi të quhet ‘argat i Beogradit’, dhe ka thurur elozhe për Presidentin aktual Hashim Thaçin.

Si mund t’i thuhet Hashim Thaçit argat i Beogradit? Mund t’i thuash je gabim, mund t’i thuash je i çmendur. Argat i Beogradit, Hashim Thaçit? Si mund të thuhet kjo? Çfarë fjalie është kjo?”,

Ai tha edhe se Hashim Thaçi është një legjendë e Shqiptarisë, dhe se kur ai bënte lufta neper male te tjerët po pinin raki me meze. Shtypni hapësirën me poshtë për intervistën.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here