Një person dyshonte që një gjarpër po fshihej në kulmin e shtëpisë së tij, pasi kishte dëgjuar zhurma natën.

Ai duke u frikësuar të marr vet iniciativë të heq gjarprin nga aty larg, telefonon personin adekuat që ishte profesionist në këtë punë.

Kur punonjësi erdhi dhe hipi në kulm, filloi të nxjerr gjarprin e parë me dorëzën që vendosi në dorë të majtë.

Por kjo nuk ishte e tëra…

Ai një pas një dhe në fund arriti të nxjerr nga aty 20 gjarpërinj që kishin formuar çerdhe në kulm.

Kjo habiti banorët e shtëpisë, të cilët mbetën të shtangur dhe nuk u besonin syve nga ajo që shihnin.

https://web.facebook.com/DailyMailVideo/videos/2376619122574134/

 

Këngëtarja e njohur serbe është në lidhje me një djalë 26 vjeçar.


Ceca Razantovic ka gjetur dashuri të re. Diva e muzikës folk është dashuruar në modelin Aleksader Jovovic nga Beogradi.

 

Këngëtarja ka filluar lidhjen romantike me Jojovic para një viti, ndërsa janë takuar kur ai ka qenë aktori në vidoeklipin e këngës së saj ‘Dobro sam prosla’.
Megjithëse e kanë mbajtur lidhjen të fshehtë, para disa javëve është zbuluar se ata kanë shkuar bashkë në pushime në Moskë e Dubai.
Kujtojmë që i dashuri i i Cecës është 19 vjet më i ri se këngëtarja serbe.
Svetlana Razantrovic ka qenë e martuar me paramili*tarin serb, Željka Ražna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here