Kjo është historia e rrallë e dyshes Stephan Gaeth dhe Wyley Simpson i cili lindi edhe një fëmijë . Ai mbeti shtatëzënë aksidentalisht gjatë kalimi të tij nga grua në burrë.

“Kur të kthehesha në gay nuk e kisha menduar të bëhesha me fëmijë biologjik por jeta është plot me surpriza.”- kështu ësht ëshprehur 27-vjeçari Stephan Gaeth kur ka treguar historinë e tij dhe të dashurit Wyley Simpson një transgjinor i lindur grua shtype rekl,am dhe shiko videon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here