Momentin e konfiskimit të armës dhe arre.stimit të personit të prezantuar si veteran i UÇK-së mund ta ndiqni nga minuta e 25:00 e Videos.

Në emisionin e fundit të “Drejtësia në Kosovë”, në rubrikën Policia, u transmetua aksioni policor i koduar “Perimetri”.

Një person i cili Policisë i prezantohet si vetran i UÇK-së arre.stohet dhe dërgohet për intervistim pasi që në një pikë kontrolli, i ishte konfiskuar një ar.më me një karikator dhe katër fishekë.

Në pamjet e transmetuara në rubrikën Policia, mund të shihni se si plani operativ është kryer nga ana e Njësisë së Reagimit të Shpejtë (NJRSH) e cila vepron në kuadër të Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës.


 

Këngëtarja e njohur serbe është në lidhje me një djalë 26 vjeçar.


Ceca Razantovic ka gjetur dashuri të re. Diva e muzikës folk është dashuruar në modelin Aleksader Jovovic nga Beogradi.

 

Këngëtarja ka filluar lidhjen romantike me Jojovic para një viti, ndërsa janë takuar kur ai ka qenë aktori në vidoeklipin e këngës së saj ‘Dobro sam prosla’.
Megjithëse e kanë mbajtur lidhjen të fshehtë, para disa javëve është zbuluar se ata kanë shkuar bashkë në pushime në Moskë e Dubai.
Kujtojmë që i dashuri i i Cecës është 19 vjet më i ri se këngëtarja serbe.
Svetlana Razantrovic ka qenë e martuar me paramili*tarin serb, Željka Ražna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here