Një dyshe norvegjeze shkaktoi një “mini-ortek” pasi përdorën një litar për të larguar një grumbull të dendur borë mbi hambarin e tyre.

Siç thuhet, përcjell Telegrafi, njëri prej tyre hodhi litarin mbi çati, duke bërë që partneri i tij të kapte fundin në anën tjetër.

Çifti pastaj e mori atë dhe e tërhoqën nga të dyja anët, duke derdhur borën nga kulmi i shtëpisë në qytetin turistik të skive të Lillehammer shtype rekl,am dhe shiko videon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here