Drecun, që konsiderohet si një ndër zëdhënësit e Qeverisë serbe, kur është fjala për Kosovën dhe shqiptarët në përgjithësi, ka deklaruar për televizionin privat serb PINK se pret që Qeveria e Kosovës të heqë tarifat e vendosura për mallrat serbe, me argumentin se sikurse është shprehur, do të ishte një provokim për shqiptarët që të bllokojnë nismën e Presidentit amerikan Donald Trump, por edhe qëndrimin e Federatës Ruse për nevojën e zgjidhjes së problemit të Kosovës shtype rekl,am dhe shiko videon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here