Në familje në Australi ka mbetur e tronditur u kthyen në shtëpi dhe zbuluan që macja e tyre e shtëpisë kishte përfunduar në stomakun e një pitoni gjigant.

Fotoja e zvarranikut, i cili në stomak mbante macen e gjorë, u shpërnda në Facebook nga “Brisbane Snake Catchers” shtype rekl,am dhe shiko videon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here