Vokalisti i grupit Elita 5 ka dhënë mendimin e tij për artistët e rinj.Në intervistën për emisionin SevenBizz, Arif Ziberi ka folur edhe për gjeneratat e reja të muzikës.Ai tregon mendimin e tij për këngëtarët dhe këngëtaret e reja, dhe për atë se po përdorin zhveshjen për të iu dëgjuar këngët.

Ja çfarë thotë Arifi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here