Pas prangosjes se Burdushit i cili nuk është i pëlqyer aspak nga populli Kosovar, po dalin lajme gjithnjë e me interesante qe lidhen me veprimtarin e dyshimtë dhe te jashtëligjshme te Burdushit, ndërsa burimet e reja tregojnë detaje te reja.

E keqja nuk ndalet, pasi një ish-Minister kishte dërguar djalin për shërim te Burdushi dhe si shpërblim i kishte dhuruar 30 mijë euro.

Por për shkak te procesit te hulumtimeve ende emri dhe mbiemri i ish-ministrit nuk është bërë i ditur për momentin, ndërsa të dhënat rreth tij pritet të zbardhen më vonë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here