Xhavit Haliti është nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, shkruan GazetaBlic.Ai po ashtu është njëri nga zyrtaret e lartë të PDK-së.Haliti, ka vite që është pjesë e politikës.

Njëherësh ka qënë edhe pjesëtar i luftës, natyrisht se ka vite që kanë kaluar nga ajo kohë dhe shumëçka ka ndryshuar.Por bashkë me kohën ka ndryshuar edhe Xhavit Hailit.Shikojeni se si dukej dikur:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here