Homoseksual është ai person, i cili ka parapëlqime dhe kërkon aktivitet seksuale me njerëz të seksit të vet.

Ky njeri eksitohet nga njerëzit që kanë seksin e tij ose kryen aktivitete seksuale me ta. Termi “lesbiane” përdoret për një femër homoseksuale, ndërsa termi “gay” shpesh përdoret për homoseksualët meshkuj. Një individ biseksual joshet seksualisht nga njerëz të të dyja sekseve. Homoseksualizmi shfaqet si pasojë e qëndrimit të shumtë me kafshët epshore si p.sh. qeni, masturbimit dhe vonimi i gjetjes së personit të jetë (por kjo shfaqet në raste më të rralla). Tek Allahu vepra më e urryer njerëzore është homoseksualizmi madje edhe më e urryer sesa zinaja sepse kjo sëmundje epshore humb llojin njerëzor.

Një i mushuar ka dalur në sheshin Skenderbeu në Prishtinë i mllefosur teksa kalonte parade e krenarisë nga LGBTI, penzionisti nga Prishtina tha për Botapress se këta janë shkatërrimi i trojeve, po ashtu i mllefosur ky i moshuar dha mendimin e ti, tha se “ këta janë faqja e zezë” , transmeton Botapress.info

Për më teper shiko videon në fjalë :

VIDEO

Mixha i mllefosur shpreh mendimin e vet për LGBTI

Mixha i mllefosur shpreh mendimin e vet për LGBTI.

Gepostet von Botapress am Mittwoch, 10. Oktober 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here