Mëngjesin e sotëm ka ndërruar jetë regjisori maqedonas Lubisha Georgievski, në moshën 81 vjeçare njofton drejtori i Teatrit dhe Dramës, Robert Veljanovski në profilin e tij në Fejsbuk.

Gjeorgjievski ishte i lindur në Manastir më vitin 1937, mirëpo ai gjatë kohë ka qenë edhe pjesë e politikës dhe kandidat për president shteti i VMRO-DPMNE-së në vitin 1994, ambasador në Bullgari dhe kryetar i parlamentit të Maqedonisë nga viti 2006-2008.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here