Aktor Flor Binaj ka dhënë një përgjigje, që askush nuk e priste në momentin që është pyetur se çdo të bënte nëse kapte gruan e tij me një mashkull sipër saj.

Në pyetësorin “Artist apo fanatik” në emisonin “Mos i fol shoferit” aktorit iu bënë pyetje të ndryshme rreth situatave imagjinare me anëtarët e familjes.

Në supermarket, gruaja jote pengohet me një djalë simpatik me muskuj. Ajo pengohet, ai e shpëton, por bie sipër tij. Ndërkohë nga cepi, del ti i pavendosur mes dy lloje letrash higjenike dhe i sheh, por nuk e di skenën që u pengua. Si do reagosh”, – e pyeti moderatorja Rudina Dembacaj.
Përgjigja e Florit ishte:

Nuk dua shpjegime, hap pak kamerat.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here