Një video që po tronditë botën Islame, supozohet se kjo ka ndodhur në Londër

Një video që po tronditë botën Islame, supozohet se kjo ka ndodhur në Londër, ku disa adoleshent nga mosha 12 deri 15 vjeçar rrahin një adoleshent tjetër me pretekst kinse ai duhet të gjunjëzohet të kërkoj falje, dhe ti nënshtrohet Allahut. Ende nuk dihet se a është ndërmarr nga polica diç për këtë rast, dhe se a janë të informuar prindërit e fëmijëve të cilët paraqiten në video, ajo cila është edhe më dhimbshmja guximi i adoleshentëve për ta postuar video ONLINE.

"Pray To Allah", Bullies Say As They Beat Up Boy

This was the moment bullies told a boy to "pray to Allah" while they beat him up

Gepostet von Middle East Eye am Mittwoch, 12. September 2018

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here