Ndër protestuesit e sotëm kundër prokurorëve të lidhur me politikën (hehehehe cfare akuze e dëgjuar me vite) ishin edhe qytetarët kosovarë që jetojnë jashtë vendit. Shumë prej tyre zyrtarisht i njohim si shaca e disa prej tyre edhe si honey.

Njëri nga ta, Rexhep Diaspora ishte i pranishëm në protestën e sotme dhe ai kishte një moto shumë të fortë për ta brohoritur. Ai kishte vendosur që të brohoriste gjermanisht dhe pak shqip.

Ai kishte vendosur që të protestonte kundër drejtësisë së munguar në Kosovë duke brohoritur me të madhe sa të mujke “Drejtësia shajze mit bloemen”. Disa prej protestuesve nuk e merrnin vesh dhe fillimisht por më pas e kanë kuptuar kur ai ua ka sqaruar.

Kësisoj këtu përfundon edhe kjo storje tepër e budallme të cilën e sapo e lexuat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here