Veton Surroi: Ta garantoj me jetë qe unë jam ma i mençur se Baton Haxhiu, qe ju tregoj lidhjet e ti me…(VIDEO)

Veton Surroi publististi dhe gazetari i njohur ka ironizuar me analistin tjetër Baton Haxhiun duke thënë se ky është shumë me i mençur se ai por nuk po ka se qysh me dëshmua veten ne ketë aspekt, duke iu drejtuar ne mënyrë direket për lidhjet e ngushta me politiken.

“Unë jam shumë ma i mençur se Batoni, por nuk kam mundësi me e dëshmua ketë sepse unë nuk kam lidhje te ngushta me krerët politik”

“Përkundër unë i kam kritikuar ata dhe vazhdoj qe ti kritikoje, sepse realisht ata janë demi me i madh qe i ka ndodhur Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *